Persoonlijk

Beste bruidstaartspecialist van Nederland!

dwa_uitreiking

Het blijft onwerkelijk, maar het is echt waar! Gebakkerij heeft de Dutch Wedding Awards gewonnen in de categorie Bruidstaartspecialist!

Dutch Wedding Awards

De Dutch Wedding Awards is dè Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten. Het beloont de beste leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten. Uniek aan deze vakprijs is dat de bedrijven niet alleen op hun product of dienst worden beoordeeld, maar ook op de bedrijfsvoering.

De eerste ronde

De eerste stap is een uitgebreide vragenlijst. Wat is onze visie en missie? Hoe regelen we een back-up? Hoe zorgen we voor ontwikkeling en innovatie binnen ons bedrijf? Hoe ziet het contact met klanten eruit? Wat maakt nou Gebakkerij anders (beter!) dan andere bruidstaartspecialisten in Nederland? En natuurlijk – een gedetailleerd verslag van een aantal opdrachten, inclusief de foto’s van het eindresultaat. Daarbij werd er ook een “mystery bruidspaar” ingezet, om te kijken of het inderdaad zo gaat zoals we zeggen.

Aan het eind van het inschrijfproces voelde ik me al een winnaar. Het heeft me gedwongen om met andere ogen naar mijn bedrijf te kijken, en dat levert (soms verrassende) nieuwe inzichten op. Na een succesvol jaar met veel blije bruidsparen, had ik zoveel ideeën om het volgende jaar nog beter te maken!

Na de inschrijving was het afwachten… Op een dag worden alle genomineerden verrast en wordt de nominatie persoonlijk overhandigd: superspannend en superleuk! De nominatie van Gebakkerij was de laatste in onze categorie: we hadden al bijna de hoop opgegeven dat het ooit komt!

Foto: Blik en Bloos Fotografie

Live jury presentatie

De laatste ronde is een live jury presentatie. Een mogelijkheid om nog een keer te vertellen waarom ik denk dat Gebakkerij de beste bruidstaartspecialist van Nederland is. Het allerleukste aan de live jury presentatie is dat het meer dan alleen woorden zijn: elke genomineerde moest namelijk ook een echte bruidstaart maken (de opdracht: maak je eigen interpretatie van een geschikte bruidstaart voor een Valentijnsdag bruiloft, waarbij chocolade centraal staat). Deze taart werd vervolgens beoordeeld op het uiterlijk en de smaak.

Persoonlijk vind ik de presentatie van de bruidstaart (bijna) net zo belangrijk als de bruidstaart zelf. Ik ben zo dankbaar dat Nailia van BEST DAY EVER Events, de beste styliste die ik ken (en de winnaar van de Beste Bruiloftstylist DWA 2015) en vooral een ontzettend lieve persoon, mij die dag met de styling kon helpen!

Ik ben zo blij dat het allemaal goed werd ontvangen! De jury zegt, onder andere:

“In de taarten van Gebakkerij zit bezieling.”

“De taart is haar kindje en daar geeft Anna heel veel voor.”

“Ze heeft een duidelijke focus en heeft goed in kaart wie haar klanten zijn.”

“Bij Gebakkerij krijgt je echt het totaalplaatje!”

“Het interieur van de taart was perfect uitgevoerd.”

“Het suikerwerk was uitmuntend.”

“Alles paste goed bij elkaar, ook qua kleur.”

Met een goed gevoel, maar ook een aantal dingen die “net beter konden” (ja, ja, ik weet, ik ben soms te perfectionistisch…), ging ik naar huis.


Foto: NTBO

Het uitreikingsgala

14 februari, Valentijnsdag – dit jaar ook de dag van de prijsuitreiking. We kregen een tafel net voor de trap naar het podium, toen dacht ik al “een goed teken” 😉 Toen we langer aan tafel zaten, begon ik toch wat kriebels te krijgen. Gelukkig was de categorie “Bruidstaartspecialist” als tweede aan de beurt, ik hoefde dus niet heel lang in spanning te wachten. Er kwamen leuke foto’s en filmpjes, toen werd het stil, en dan… hoorde ik opeens

ANNA WINDORPSKA VAN GEBAKKERIJ!

Echt waar??? Ja, ze roepen mij om naar het podium te gaan, mooie (zware!!) prijs, prachtige (bijna groter dan ik!!) bloemen, sterke flitsen van de camera’s en zoveel complimenten! Ja, het is echt waar!

Foto: OVM Fotografie


Foto: Mark de Beer

Voor meer informatie over de Dutch Wedding Awards en de andere winnaars kun je kijken naar: http://www.dutchweddingawards.nl/

Foto’s (als niet anders aangegeven): OVM Fotografie

Comments

 1. Arien 20 februari 2017 Beantwoorden

  Lieve Anna, Wat een geweldig nieuws en ook helemaal verdiend!!! Je bent zo betrokken, technisch sterk en de smaken van jouw taart en cupcakes waren zo heerlijk dat iedereen het er op onze bruiloft in kasteel Sterkenburg over had. T was een perfecte vertaling van onze wensen. De mooiste suikerbloemen, heerlijke smaak en sjieke stijl. Heel hartelijk gefeliciteerd en heel veel succes met de Gebakkerij. We blijven je volgen! Hartelijke groeten van Dirk en Arien uit Odijk

  • Gebakkerij 21 februari 2017 Beantwoorden

   Lieve Arien en Dirk, Bedankt voor alle complimenten! Ik ben zo blij dat jullie - en jullie gasten - van de taart hebben genoten! Ik heb elk suikerblaadje van elk roos met alle liefde en plezier voor jullie gemaakt! ;) En ben nog steeds verliefd op jullie bijzondere thema kleuren! We houden zeker contact <3

 2. Denny en Louisette 23 februari 2017 Beantwoorden

  Lieve Anna, Van harte gefeliciteerd met je prachtige award. Een kers op de tart voor je prachtige werk! We hebben elkaar pas een keer ontmoet, maar het was direct duidelijk dat jij liefde en passie in jouw werk legt. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat straks in juni een pronkstuk van Gebakkerij op onze bruiloft zal prijken. Een hele eer om een bruidstaart van de beste van Nederland als middelpunt te hebben!!

  • Gebakkerij 25 februari 2017 Beantwoorden

   Lieve Denny en Louisette, Bedankt voor jullie mooie woorden! Ik kan nu al niet wachten tot het moment dat ik aan jullie taart mag werken, het wordt prachtig! (en meet heel veel liefde gemaakt!) Liefs, Anna

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.