Feesttaarten

Creating Sweet Memories

Maatwerk met oog voor detail

Jullie hebben iets bijzonders om te vieren. Het moet een onvergetelijke dag worden, waar herinneringen gecreëerd worden. Samen vieren, samen genieten. Daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij! Want niks helpt beter bij het maken van herinneringen dan smaken, geuren en het gevoel van "samen zijn".

Dat soort gelegenheid verdient ook de beste taart (of gebakjes). Een uniek kunstwerkje, maar helemaal passend bij jullie. Een die een "wow" factor bij de gasten creëert. Maar ook eentje die nog meer "wow" creëert bij het eten, omdat hij zo bijzonder lekker is! Een taart die voor alle gasten in herinnering onlosmakelijk is verbonden met jullie feestje!

Dat vraagt om een bakkerij voor wie jullie niet een nummertje zijn, maar een die de tijd neemt om al jullie wensen te horen en ze probeert te verwerken - om samen een uniek persoonlijk kunstwerkje te creëren.

Ben je op zoek naar een taart, die net zo lekker is als die eruit ziet? Die met de beste ingrediënten vers gemaakt is, omdat je dierbare het waard is? En omdat het natuurlijk heel veel lekkerder is dan pakjes en massa productie. Een taart die niet de "zoveelste" in een fabriek is, maar elke keer uniek, met aandacht en heel veel liefde, speciaal voor jullie gemaakt wordt? Net zoals je zelf zou bakken of koken voor je dierbare.

Dan ben je bij Gebakkerij op het juiste adres.

Nijntje_1-laags
Taarten en gebakjes voor elke gelegenheid
Kindertaarten

Op zoek naar een mooie kindertaart? Van een mooie Bumba taart tot een prachtige prinsessen taart, niks is te gek. Kijk eerst of je taart al in onze webshop staat, anders neem contact met ons op. Want (bijna) alles is mogelijk!

Verjaardagstaarten

Binnenkort een verjaardag te vieren? Wij willen graag van jouw verjaardag een droomverjaardag maken met een unieke taart! Bij een verjaardag hoort taart. En wat ons betreft geen standaard slagroomtaart, maar een bijzonder lekkere taart! Zowel voor kinderverjaardagen als voor volwassenen hebben we mooie en heerlijke taarten in onze webshop. Kijk eerst of je taart al in onze webshop staat, anders neem contact met ons op. Want (bijna) alles is mogelijk!

Babyshowertaarten

Is er een kleine op komst en ben jij op zoek naar de babyshower taart voor jouw babyshower? Kijk eerst of je taart al in onze webshop staat, anders neem contact met ons op. Want (bijna) alles is mogelijk!

Gender reveal taarten

Wordt het een jongen of toch een meisje? Met jouw gender revealtaart maak jij het verassingsfeest compleet!
Gender reveal taarten zijn taarten die onthullen wat het geslacht is van jouw kindje. Je geeft aan ons door welke kleur de binnenkant van de taart moet hebben en wij zorgen dat dit in het diepste geheim wordt geregeld.
Kijk in onze webshop voor de mogelijkheden!

Geboorte taarten

Maak jouw geboortefeest compleet me een mooie geboorte taart! Want nieuw leven betekend groot feest. Misschien is een mooie taart met schattige beertje wel iets voor jou?

Verlovingstaarten

Verloofd? Gefeliciteerd! Dit mooie moment vier je met je geliefden en familie met een heerlijke taart.

Jubileumtaarten

Vier je een jubileum van je trouwdag? Hoe mooi is het om ook de bruidstaart in het klein terug te laten komen op deze dag?

Baby taarten

Gender Reveal, baby shower of eerste verjaardag: krijg je een kleine, dan heb je veel om te vieren. Voor elke gelegenheid hebben we passende taarten. Kijk in onze webshop voor alle mogelijkheden!

Feesttaarten & Party taarten

Feesttaarten maken een feestje pas echt feestelijk! De feesttaarten vallen op door de prachtige kleuren, decoraties en smaken. Onze feesttaarten worden vaak gebruikt als verjaardagstaart omdat ze er super feestelijk uitzien en voor alle leeftijden passend zijn. Sommige ontwerpen passen ook perfect bij kleine bruiloften. Wij zorgen in ieder geval dat je op je feestje kan stralen met een prachtige taart met heerlijke smaken.

Thema taarten

Thema taarten zijn (zoals de naam al zegt) taarten met een thema. De meeste taarten zijn ontzettend geliefd bij kinderen door de unieke thema’s als Frozen, Paw Patrol, voetbal, Bumba en meer. De thema taarten hebben vaak herkenbare figuurtjes op de taart waarbij de taart is afgestemd op de kleuren van dit figuurtje. Hierdoor is de taart écht helemaal in een thema. Je kinderen zullen super blij zijn met zo’n gave themataart!

Heb jij binnenkort een themafeestje of gewoon een verjaardag op de planning staan? Dan kun je deze helemaal mooi afmaken met een thema taart van Gebakkerij. We kunnen in principe een elke thema in de taart verwerken, onder andere Disney themataarten, Marvel themataarten, themataarten met dieren en meer.

Seizoenstaarten

Op zoek naar een taart voor een bepaald seizoen of feestdag? Ook daarvoor kun jij terecht bij Gebakkerij. Denk hier aan Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas, Kerst, Halloween, Koningsdag en nog meer. Want een feestdag is om te vieren en dat doe je met taart!

Toch iets anders?

Kun je in onze webshop niet vinden wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat mogelijk is.