Over ons

Gebakkerij is een boutique taart design studio, gespecialiseerd in luxe, eigentijdse, op maat gemaakte taarten en sweet tables.

We staan vooral bekend om onze eigen unieke ongedwongen-chic stijl, bijzondere smakencombinaties en prachtige, levensechte suikerbloemen. Maar misschien nog wel meer om onze persoonlijke aanpak en onze betrokkenheid. Het is geen toeval dat we de best beoordeelde bruidstaartspecialist zijn in Nederland (volgens TPW).

We zijn gevestigd in Amersfoort, maar bezorgen onze bruidstaarten door heel Nederland. Alles draait om perfectie tot in de kleinste details, van binnen en buiten. Elke bruidstaart en sweet table wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect bij jullie en jullie bruiloft past. Met oog voor details, meer dan 10 jaar ervaring en passie voor perfectie, is elke taart en sweet table een ware zoete kunstwerk.

We hebben enorme passie voor de smaak! Van de klassieke Aardbei, Champagne & Witte chocolade smaak, tot de uitgesproken Passievrucht & Framboos smaak en de bijzondere Citroen & Rozemarijn smaak. Alles wordt vers gebakken, volgens eigen recepten, met de beste ingrediënten die we kunnen vinden.

Met liefde en passie. En dat proef je.

Ons verhaal

Gebakkerij zou Gebakkerij niet zijn zonder een prachtige geschiedenis. Wil jij meer weten over hoe Gebakkerij is ontstaan en waar die overheerlijke smaken vandaan komen?

Ons team

Het team van Gebakkerij bestaat uit bevlogen en enthousiaste vrouwen met een enorme liefde voor goed eten en natuurlijk gebak. Wil jij meer weten over het team van Gebakkerij?