Ons team

Eigenaresse Anna van Gebakkerij maakt een bruidstaart

Anna

Eigenaresse

Zonder Anna was er geen Gebakkerij, zij heeft het bedrijf opgericht in 2011. De eerste jaren deed ze "alles", tegenwoordig is ze voornamelijk bezig met bedrijfsleiding en klantcontact. Zij maakt alle suikerbloemen, werkt alle bruidstaarten en sweet tables af én bezorgt ze zelf! Anna komt oorspronkelijk uit Polen, maar woont al sinds 2009 in Nederland.

Kitty van Gebakkerij maakt een bruidstaart

Kitty

Cake Artist & Baker

Kitty is onze alleskunner, ze is in 2018 begonnen bij Gebakkerij en wat zijn we daar blij mee! Ze blijft namelijk altijd rustig, hoe hoog de stress of drukte ook is. Ze is een absolute multitasker en niemand kan zo snel taarten vullen en afsmeren als dat zij kan!

Nathalie van Gebakkerij maakt macarons

Nathalie

Cake Artist & Baker

Nathalie noemen we ook wel onze Macaron Koningin. Zij is super creatief met decoreren en doet dit sinds 2020 bij Gebakkerij. Ze bakt (bijna) alle taarten en gebakjes en is gek op de meest bijzondere smaken.

Annelotte van Gebakkerij maakt macarons

Annelotte

Cake Artist & Baker

Annelotte heeft een prachtige moderne & minimalistische stijl. Daarnaast is zij super creatief. Deze creativiteit gebruikt ze om de meeste verjaardagstaarten en kleine gebakjes te decoreren. Dit doet ze sinds 2022 bij Gebakkerij, wat een aanwinst voor ons team!

Virtual Assistant Yvette Smit in Amersfoort

Yvette

Virtual Assistant

Als versterking van Anna ondersteunt Yvette ons sinds 2022 achter de schermen. Ze zorgt ervoor dat de administratie op orde is, dat de socials geupdate worden en dat alle marketing materialen er professioneel uitzien. Ze is gek op (het eten van) taart!

www.yvettesmit.nl

Vacature bij Gebakkerij

Join our team!

Kitchen Assistant (bijbaan)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en ben je minimaal 15 jaar oud? Kom dan ons team versterken als Kitchen Assistant.

Solliciteer vandaag nog!