Info

Bij Gebakkerij kunnen jullie alle zoete wensen vervullen voor jullie trouwdag,  van stijlvolle petit fours bij de koffie tot unieke bedankjes voor jullie gasten.

Petit fours

Bied jullie gasten een warm welkom met onze selectie van stijlvolle en eigentijdse petit fours:
- mini cupcakes
- mini pies
- cake pops
- truffels
- choco cups
- brownie bites
- macarons
- mini gedecoreerde koekjes

View More: http://blikenbloosfotografie.pass.us/styled-outdoor-boudoir-fotoshoot-de-vlaamsche-schuur

(minimum 24 stuks per smaak/soort of kies voor een verassings-mix met minimum drie verschillende soorten)

160925-ottlr-salentein-012
Bruidstaarten

Kies voor een bruidstaart die niet alleen mooi en lekker is, maar ook helemaal bij jullie past. Van een rustieke naked cake, tot een strakke fondant taart met prachtige suikerbloemen, alles is mogelijk.

Jullie kunnen kiezen voor alleen de bruidstaart of wat losse gebakjes bijbestellen om de taart tafel mooi te kunnen stylen.

Sweet table

Willen jullie een ultieme zoete beleving aan jullie gasten bieden? Kies dan voor een sweet table (met of zonder een bruidstaart als centerpiece).

Ook styling van jullie sweet table behoort tot de mogelijkheden.

13652673_1021450511271898_1653335684_n
img_2431
Bedankjes

Maak jullie gasten blij met een bedankje die ze echt willen krijgen. Wie houdt er nou niet van koekjes, macarons of cake? We pakken het mooi voor jullie in, met jullie stijl en themakleuren in gedachten. Maak het extra persoonlijk met een “bedankt” kaartje van jullie.

We bieden ook...

Taart plateau huur

Een taart plateau is net als de perfecte schoenen bij je mooiste jurk, het maakt het plaatje compleet. Bij Gebakkerij kunnen jullie een taart plateau huren, dat perfect bij jullie taart past.

jbf_preview-23_psd
elisabeth-van-lent-wedding-photography-pantone-serenity-rose-quartz-central-park-wedding-184_psd
prestigepowderpearlyglamour-92_psd
caketop-56_psd_psd

 

Kosten zijn vanaf 7,50 euro per taart plateau per week + een borg.

Wist je dat... Dankzij een taartplateau op een voetje lijkt zelfs een kleine bruidstaart groot. Als jullie een beperkt budget hebben, is dat de beste manier om toch een "wow factor" bruidstaart te hebben.

Cake toppers

Niet elke bruidstaart heeft een cake topper nodig. Het kan wel een leuke persoonlijke touch zijn, zeker als jullie voor een custom made topper kiezen. We hebben een aantal cake toppers in onze webshop te koop en te huur. Zit jullie droom cake topper er niet tussen? We delen we graag adresjes van de leukste cake topper winkels in Nederland.

 

Bezorgen

Bij voorkeur bezorgen we al onze bruidstaarten. Zo kunnen jullie ontspannen en genieten van jullie dag, wetend dat de bruidstaart veilig en op tijd naar jullie trouwlocatie komt.

Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand. Er geldt echter een minimum bestelgrootte afhankelijk van de afstand.

Semi naked bruidstaart met verse bloemen_1
Proeverij

We vinden het heel belangrijk dat de smaak van jullie bruidstaart helemaal naar jullie wens wordt, daarom bieden we de optie om een gratis proeverij bij de ontwerpsessie te hebben.

Voor een gratis proeverij mogen jullie 3 smaken kiezen van ons smaken menu. Willen jullie meerdere smaken proeven, of met meerdere personen komen, wordt er 5 euro gerekend per extra proefgebakje.

Wist je dat… In de maanden oktober/november tot maart is er meer tijd voor het plannen van proeverijen omdat het trouwseizoen dan rustig is.
We plannen ook proeverijen in de periode april tot september, maar hier moeten jullie rekening houden met een heel beperkt aantal mogelijkheden.

Basic styling

Voor bruidsparen die een bruidstaart of een sweet table bij Gebakkerij bestellen, bieden we een (basic) styling service aan. Hebben jullie een bijzondere styling in gedachten, delen we graag met jullie onze favoriete adresjes van stylistes mee.

 

1e jubileum taart

In plaats van de top laag van jullie bruidstaart invriezen, kunnen jullie ook een vers taartje bestellen voor jullie 1e jubileum. Dit taartje wordt vers voor jullie gebakken, in dezelfde smaak als jullie bruidstaart. Ook het uiterlijk van het taartje wordt geïnspireerd op jullie bruidstaart.