Bestelproces

Wat leuk dat jullie interesse hebben in een bruidstaart of sweet table van Gebakkerij. Hieronder lees je hoe ons bestelproces werkt.

Wat we je direct mee willen geven is het volgende: we kunnen slechts een beperkt aantal bestellingen aannemen voor iedere trouwdatum. Iedere bruidstaart die wij maken, maken we met onze volle aandacht. We maken alles vers en hebben vrijwel niets 'op voorraad'. We adviseren je daarom om altijd zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Vooral in het trouwhoogseizoen (april - september) zitten we vaak al vroeg vol.

Maar! Niet geschoten is altijd mis, dus neem vooral contact met ons op om jullie datum te bespreken en wij laten snel weten of we beschikbaar zijn.

Stap 1: Jullie datum reserveren
(zo snel mogelijk)

Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, of via email (info@gebakkerij.nl). Noem in jullie bericht de belangrijke details: jullie trouwdatum, de locatie, het aantal gasten, de thema/stijl voor de bruiloft (en of jullie een bruidstaart of sweet table willen).

Als jullie datum nog beschikbaar is, maken we een afspraak voor een kort kennismakingsgesprek (videocall). Daarna ontvangen jullie een offerte inclusief een prijsindicatie.

Zijn we een match? Willen jullie de datum reserveren? Dat kan, hiervoor vragen wij een aanbetaling van 100 euro die we verrekenen met de eindfactuur (niet-restitueerbaar). We plannen jullie dan definitief in onze agenda in.

Kennismaken met Anna van Gebakkerij voor jullie bruiloft
Bruidstaart met bloemen gemaakt door Gebakkerij
Stap 2: Proeverij bestellen

We vinden het ontzettend belangrijk dat niet alleen het ontwerp van jullie taart of sweet table uniek en persoonlijk is, maar ook de smaak!

Daarom bieden we de mogelijkheid om een proeverij voor jullie bruidstaart of sweet table te bestellen. Een proeverij kunnen jullie het hele jaar makkelijk via de webshop bestellen en ophalen in onze bakkerij. Dat kan voordat jullie de datum bij ons reserveren, of pas kort voor de bruiloft - wat jullie het beste uitkomt.

2-3 keer per jaar bieden we ook een "luxe proeverij" aan, waar jullie niet alleen de smaken combinaties proeven, maar echte taart stukken! Lees meer hierover op onze pagina over proeverij.

Stap 3: Ontwerpsessie & offerte op maat
(3-6 maanden voor de bruiloft)

3-6 maanden voor de bruiloft plannen we een persoonlijke afspraak in onze bakkerij in Amersfoort. Tijdens deze afspraak ontwerpen we samen tot in detail jullie taart of sweet table, helemaal passend bij de stijl van jullie bruiloft.

Na de afspraak ontvangen jullie een persoonlijke offerte met het ontwerp op maat van jullie taart/sweet table.

Op het moment dat jullie helemaal blij zijn met het voorstel, en jullie akkoord gaan, vragen we een aanbetaling van 200 euro (300 euro wanneer jullie niet eerst een datum hebben gereserveerd). Lees hiervoor ook onze algemene voorwaarden door, zodat je precies weet wat we afspreken.

Kleine zoete gebakjes voor een bruiloft gemaakt door Gebakkerij
Macarontoren
Stap 4: Detailgesprek
(4-6 weken voor de bruiloft)

4-6 weken voor jullie bruiloft bel ik nog even voor een detailgesprek. We gaan dan samen door de laatste details, zodat we zeker weten dat alles goed is afgestemd. Denk hierbij aan het aantal gasten, de locatie, bloemen, jullie stijl, definitieve tijden, contactpersonen op de dag zelf, etc.. Ook kunnen jullie in dit gesprek nog de allerlaatste wijzigingen doorgeven.

Ongeveer 4 weken voor de bruiloft ontvangen jullie van ons de factuur voor het restantbedrag. Deze moet uiterlijk 2 weken voor de bruiloft betaald zijn.

Stap 5: Relax en geniet...

...jullie bruidstaart en/of sweet table is in goede handen. Wij verzorgen alle details.
Hebben jullie in deze periode nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook op jullie trouwdag hebben jullie geen omkijken naar jullie bruidstaart of sweet table. We bezorgen deze persoonlijk op de locatie en zorgen voor een goede overdracht. Indien nodig doen we nog de laatste finishing touches op locatie bij jullie bruidstaart. Als jullie een sweet table hebben besteld, gaan we niet eerder weg dan dat deze perfect gestyled klaar staat voor jullie en jullie gasten.

Jullie hoeven alleen nog te genieten, van elkaar, van de dag én natuurlijk van de taart!

Mini cupcakes zacht geel
Mousse gebakjes in glas gemaakt door Gebakkerij voor op een bruiloft
Stap 6: Na de bruiloft

Na de bruiloft zien we elkaar meestal nog een keer, als jullie het gehuurde taartplateau terugbrengen. Gezellig!

We zijn zo benieuwd naar hoe jullie dag is gegaan! We horen natuurlijk graag jullie mooiste verhalen, ook als we jullie niet persoonlijk meer zien.

Heeft jullie fotograaf mooie foto's gemaakt van de taart en/of het aansnijdmoment? Dan ontvangen we die graag om ze toe te voegen aan ons portfolio en zo weer andere bruidsparen te inspireren.

We waarderen het ook enorm als jullie de ervaring met Gebakkerij op ThePerfectWedding willen delen.

Stap 7: 1e jubileum taart & meer

We hopen natuurlijk dat jullie met heel veel liefde terugdenken aan jullie mooiste dag. Na op jullie trouwdag genoten te hebben van een heerlijke taart, hopen we natuurlijk dat jullie deze nogmaals willen proeven op jullie 1e jubileum. Daarom bieden we aan om deze te maken tegen een gereduceerd tarief.

Vergeet ook niet om contact met ons op te nemen voor een verjaardagstaart, babyshower taart of gewoon-omdat-het-lekker-is taart!

Close up bruidstaart

Ps. alle prachtige foto's die je op deze pagina ziet, zijn gemaakt door By José Chan.