Proeverij

Taart proeverij bestellen

Ondanks dat al onze smaken heerlijk zijn, en jullie eigenlijk geen verkeerde keuze kunnen maken, adviseren we jullie een proeverij te bestellen. Want hoe leuk is het om van tevoren jullie absoluut favoriete smaak te kiezen?

Onze proeverij is to-go. Dit betekent dat je de taartstukken bij ons ophaalt en thuis in alle rust kunt proeven. Doe dit bijvoorbeeld met jullie ouders, kinderen, ceremoniemeesters of beste vrienden. Schenk er een drankje bij zoals je dat ook op je bruiloft van plan bent en geniet van de verschillende smakencombinaties.

Onze proeverij kan het hele jaar makkelijk via onze webshop besteld worden.

PS. Proeven jullie met meerdere personen? Vergeet dan niet om extra stukjes te bestellen zodat er genoeg te proeven is!

Voorbeeld proeverij Gebakkerij
Sweet Table Box Proeverij
Sweet table proeverij bestellen

Ook als je geïnteresseerd bent in een sweet table, mag een proeverij natuurlijk niet ontbreken! Hiervoor maken we een speciale sweet box met 10 van onze meest populaire gebakjes.

Ook deze proeverij is to-go, het makkelijkst via onze webshop te bestellen en vrijwel het hele jaar beschikbaar (niet elke week en alleen in het weekend).

Luxe taart proeverij

2-3 keer per jaar, in het laag seizoen (november-maart) bieden we een luxe taart proeverij aan. Deze proeverij is anders dan onze standaard proeverij. We maken namelijk echte taartstukken, zoals ze ook geserveerd worden tijdens jullie bruiloft. Zo weten jullie precies hoe groot een stukje taart is, wat de verhouding tussen de cake en vulling is en hoe zo'n stukje er op een bord uitziet.

Je proeft tijdens onze standaard proeverij dus vooral de smaak en tijdens deze luxe proeverij krijg je het hele plaatje.

Deze luxe proeverij kan bezorgd worden naar jullie thuis, zolang dit in Nederland is.

Proeverij met 4 stukjes taart
Smaken filosofie

Wij hebben een ontzettende passie voor smaak en ingrediënten. Dat was de reden waarom Anna in 2011 Gebakkerij is begonnen, en waarom het succesvol is en blijft. We willen dat onze smaken - net als onze ontwerpen - net even anders zijn, zodat jullie gasten ze niet alleen heerlijk vinden, maar er ook niet over uitgepraat raken!

  • We maken al onze bruidstaarten en gebakjes met de beste kwaliteit ingrediënten: echte roomboter, scharreleieren, Callebaut chocolade, biologische Madagascar vanille en veel vers seizoensfruit.
  • We besteden veel tijd om de texturen in de taart en gebakjes goed te krijgen: zachte cake, romige crème, stevige stukjes aardbei, krokante chocolade parels... het is geen "gewone taart" maar een ultieme zoete ervaring!
  • Elk jaar nemen we ook tijd om gespecialiseerde trainingen te volgen, om de kwaliteit verder omhoog te brengen. Want alleen perfect is goed genoeg voor onze bruidsparen 😉

Een actueel overzicht van onze smaken vind je in ons smakenmenu.
Kiezen jullie voor een sweet table? Bekijk dan de verschillende sweet table gebakjes.

Aardbei Vanille en Champagne taart van Gebakkerij
Sweet Table gebakjes van Gebakkerij
Heerlijke smaakcombinatie in bruidstaart van Gebakkerij