Sweet Mail

4 taart smaken (luxe proeverij)

 30,00

Ophalen en verzenden mogelijk.
Verzenden kost 10 euro.

Dit is een doosje met 4 smaken – door jullie zelf gekozen – die we aanbieden voor de bruidstaarten. We maken deze taarten vers, precies zoals we ook jullie bruidstaart gaan maken. Vervolgens kunnen jullie thuis, in alle rust, de taartjes proeven.

Een proeverijdoosje bestaat uit “echte” stukjes taart van elke smaak. Je proeft dus echt hoe de taart smaakt op de dag zelf: je ziet hoe de lagen eruitzien, en wat de verhouding is tussen alle smaken combinaties. Je ziet ook hoe groot de stukjes worden.

Let op! Check eerst met ons of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, voordat je de proeverij bestelt!

Categorieën: ,

Beschrijving

Dit is een doosje met 4 smaken – door jullie zelf gekozen – die we aanbieden voor de bruidstaarten.

  • serveer je de bruidstaart in de zomer, ‘s middags, naast een glaasje champagne? Frisse, fruitige smaken passen hier best bij. Denk bijvoorbeeld aan Passievrucht&Framboos, Aardbei, Champagne & Witte chocolade of Citroen&Rozemarijn.
  • serveer je de bruidstaart als dessert, naast koffie/thee en/of tijdens de koude maanden? Chocolade, noten, karamel en warme kruiden passen hier erg goed bij. Denk bijvoorbeeld aan Pistache&Framboos, Chocolade&Framboos, Passievrucht&Karamel of Kaneel, Appel&Karamel.
  • maar het allerbelangrijkste is dat jullie zelf enthousiast worden over de smaak! Dan zijn jullie gasten dat ongetwijfeld ook 😉 En vergeet niet dat je bij Gebakkerij geen verkeerde keuze kunt maken, alles is lekker 😉

Een proeverijdoosje bestaat uit “echte” stukjes taart van elke smaak. Je proeft dus echt hoe de taart smaakt op de dag zelf: je ziet hoe de lagen eruitzien, en wat de verhouding is tussen alle smaken combinaties.

  • alle onderdelen apart proeven geeft jullie nog geen garantie dat jullie de taart lekker gaan vinden. Jullie weten niet in welke verhoudingen ze gebruikt worden, is een van de smaken niet te proeven, of juist overheersend? Hoe smaakt een taart na 1-2 dagen in de koelkast (sommige smaken combinaties hebben het juist nodig, om te “rijpen”, om extra diepte te krijgen)
  • extra voordeel van onze proeverij – je ziet meteen ongeveer hoe groot de stukjes worden op jullie bruiloft!

We maken deze taarten vers, precies zoals we ook jullie bruidstaart gaan maken. Dat is ook de reden dat we de proeverij alleen op vaste dagen aanbieden. Deze proeverij haal je op in onze studio in Amersfoort. We kunnen het ook verzenden door Nederland (kies verzenden in de checkout). Vervolgens kunnen jullie thuis, in alle rust, de taartjes proeven.

  • elke proeverijdag betekent dat er 3 personen 1 dag lang alleen met jullie proeverij bezig zijn. Dat doen we omdat ik geloof dat hoe wij het doen, de beste manier is om onze taarten te proeven. En wat kwaliteit betreft: hieraan doen we geen concessies. Dan liever minder vaak een proeverijdag, maar met de kwaliteit die we willen.
  • proeven thuis biedt jullie de kans om uitgebreid te proeven. Samen met jullie tweeën, of misschien maken jullie er juist een feestje van met familie en vrienden (bestel dan extra!!!). Benieuwd hoe de taart gaat smaken met jullie gekozen drankje? Zorg ervoor dat jullie een flesje bubbels thuis hebben, en proef het samen. Moeilijk om meteen een beslissing te nemen? Proef van elk stukje maar de helft, en bewaar de rest tot de volgende dag – misschien wordt de smaak-keuze de dag daarna toch anders?

Let op! Check eerst met ons of jullie datum nog beschikbaar is, voordat je de proeverij bestelt!

 

Extra informatie

Smaak 1

Aardbei, Vanille & Witte Chocolade, Aardbei, Champagne & Witte Chocolade, Passievrucht & Framboos, Passievrucht, Mango & Kokos, Citroen & Blauwe bes, Citroen & Rozemarijn, Earl Grey & Lavendel, Passievrucht & Karamel, Pistache & Framboos, Kaneel, Appel & Karamel, Chocolade & Framboos, Red Velvet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 taart smaken (luxe proeverij)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.