Persoonlijk

Welkom bij Gebakkerij!

View More: http://photos.pass.us/2015-02-26-wedding-meet-up-anna

Welkom op mijn blog, leuk dat je een kijkje komt nemen!

 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Anna Windorpska, de eigenaar en oprichter van de Gebakkerij. Ik kom oorspronkelijk uit Polen, maar sinds 2009 woon ik in Nederland, in Amersfoort. Ik ben getrouwd met een Nederlander en we hebben twee zoons. Ik ben dus nu (bijna) helemaal ingeburgerd 🙂

Ik vond bakken altijd leuk. In Polen is het iets wat iedereen doet. Zondag zonder taart? Onmogelijk! Onverwachte gasten? Ze verwachten nog steeds dat je “iets lekkers” en zelf-gemaakts in de kast hebt. Mijn moeder maakte altijd Poolse klassiekers, met vertrouwde recepten die mijn oma nog heeft gebruikt. Hoewel ik die taarten heerlijk vond, zocht ik zelf vaak naar nieuwe smaken – recepten van vrienden, van tv programma’s en tijdschriften (er was toen nog geen internet…). Bakken was altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven.

View More: http://photos.pass.us/2015-02-26-wedding-meet-up-anna

Wat lees je op deze blog?

In deze blog lees je over alles wat iets met bruidstaarten te maken heeft. Gebakkerij is een specialist op het gebied van bruidstaarten, ondanks dat we ook veel andere soort taarten maken, ligt onze passie toch bij bruidstaarten.

Het plannen van jullie bruiloft kan stressvol zijn, vooral omdat jullie voor het eerst zo’n grote feest aan het plannen zijn, en er komt zo veel bij kijken.

Wij willen dat alles wat met jullie bruidstaart te maken heeft, puur genieten is. Daarom willen we hier veel info, tips, feiten en inspiratie met jullie delen, zodat jullie straks weten WAT voor bruidstaart jullie willen en WIE kan jullie helpen om jullie droom bruidstaart te realiseren. En jullie blijven genieten en wachten op jullie grote dag!

View More: http://photos.pass.us/2015-02-26-wedding-meet-up-anna

Ik hoop je hier vaker te zien!
Liefs,
Anna

Foto credits: Blik en Bloos Fotografie

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.