Inspiratie

Top 5 bruidstaarten trends 2015

2.1 Rustiek

Wat gaan we in 2015 veel mooie en lekkere bruidstaarten zien! Aan de ene kant, “back to the basics” met natuurlijke taarten zonder fondant, die puur en lekker eruit zien. Aan de andere kant, veel nieuwe technieken voor een hippe bruidstaart, zoals handgeschilde taarten of chalk-board cakes. En het leukste is, we zien dat bruidsparen niet bang zijn om anders te zijn, en hun persoonlijke stijl laten zien via hun bruidstaart. Daar worden we blij van!

 

#1: Naked

Wat we zeker veel meer dit jaar gaan zien is een “naked” look. Dat betekend geen fondant, geen marsepein, alleen maar heerlijke lagen cake met creme ertussen, met prachtig vers fruit of verse bloemen als decoratie. Een perfecte keuze als je een unieke bruidstaart zoekt, die natuurlijk en vooral heel lekker eruit ziet.

AnaisStoelenPhotography-styledweddingshoot-gardenofeden-82_kleiner

bohemian-bridal-marijevanderleeuw-94

 

#2: Rustiek

Veel bruidsparen willen tegenwoordig een natuurlijke look en feel voor hun bruiloft, denk hier aan bohemian, festival, ecologisch of een barnwedding. Het is ongedwongen, relaxed – maar ook heel romantisch. Kies voor een bruidstaart zonder fondant, met een laagje creme of chocolade, gedecoreerd met verse bloemen, kruiden of fruit.

2015-01-27-15h08m31 WIM_1007

12138382_545023612312499_9119219310113120855_o

 

#3: Simply elegant

“Simplicity is the keynote of all true elegance” heeft Coco Chanel ooit gezegd. En wij zijn het er helemaal mee eens! Strakke taarten met niet al te veel decoratie, simpel maar chique – deze trend is een blijvertje!

IMG_5813_2_psd_klein

 

#4: Ruffles

Wil je een romantische bruidstaart? Kies voor ruffles! Of het traditionele horizontale ruffles zijn, moderne vertikale of chique rosettes, ze creëren volume en textuur op je taart die laat je denken aan de bruidsjurk. Het mooiste effect krijg je als je ruffels combineert met strakke, bijna ongedecoreerde lagen – of als je de hele taart met ruffles decoreert met een prachtige ombre effect.

SCmvg-9_klein

 

#5: Suikerbloemen

Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft bloemen op een bruidstaart! Een grote statement bloem past perfect op een moderne geometrische bruidstaart. Een bloemenstuk van verschillende bloemen maakt elke bruidstaart helemaal af. Bloemen kunnen geïnspireerd worden door een bruidsboeket, of door thema kleuren. Rozen en pioenrozen zijn een klassieke en tijdloze keuze, maar bloemen zoals ranunculus, dailia of bessen worden ook heel populair.

5 Suikerbloemen

Wat voor bruidstaart wil jij voor je droombruiloft? Deel het met ons via commentaar of via facebook!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.