Inspiratie

Prachtige bruidstaarten voor een winterse bruiloft

2. Winterse kleuren_Jenna Rae Cakes

Een bruiloft in de koude maanden vraagt om een bruidstaart die je hart op laat warmen. Er zijn zoveel manieren om het winterse thema in jullie bruidstaart terug te laten komen! Of jullie nou voor een winterse smaak gaan, of liever het winterse thema in het ontwerp terug laten komen, wij hebben prachtige voorbeelden verzameld waardoor jullie hart snel gaat opwarmen…

Winterse smaak

Kies voor een winterse bruiloft een bruidstaart die smaakt naar de winter. Bij de winter passen perfect rijke smaken, zoals chocolade, karamel en kruiden. Wil je liever frisse smaken in je bruidstaart, die goed bij de champagne passen, kies dan voor smaken op basis van seizoensfruit zoals sinaasappel of cranberry. Smaken combinaties zijn eindeloos, zoals een kruidige carrot cake met een cream cheese crème, rijke chocolade cake gevuld met salted karamel crème of een sinaasappel cake gevuld met cranberry crème. Smullen maar!

1. Winterse smaak_1

Winterse kleuren

Tinten wit, ijskoud blauw, zilver – de kleuren van Winter Wonderland passen heel goed bij een winterse bruidstaart. Gebruik dit kleuren palette met name als je voor een elegante chique look gaat. Ga je liever voor een winterse bruidstaart in een rustieke stijl? Kies dan voor een crème bruidstaart zonder fondant en kleuren geïnspireerd door de natuur: rood, groen en bruin.

2. Winterse kleuren_Maggi Austin_Bonnette en Belle

2. Winterse kleuren_Jenna Rae Cakes

Winterse decoraties

Sneeuwvlokken, dennenappels, dennentakjes, kerstkrans, hulstblaadjes – perfecte (suiker)decoraties voor jullie winterse bruidstaart. Wil je graag zelf je bruidstaart decoreren? Gebruik dan bij voorkeur eetbare decoraties zoals rozemarijn (als “dennentakjes”), verse cranberries of gekonfijte sinaasappelschil. Je kunt ook niet eetbare decoratie elementen zoals dennenappels gebruiken – vergeet ze dan niet heel goed schoon te maken!

3. Winterse decoraties_Onece Upon a Cake Co_Sugarlips Cakes
Sugarlips Cakes

3. Winterse decoraties_One Sweet Slice

3. Winterse decoratie_Shannon Bond

3. Winterse decoratie_Mina Magiska Bakverk

3. Winterse decoratie_Erica oBrian

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.