Behind the scenes

Bruidstaart die herinneringen oproept

Bruidstaart smaak

Sinds we kinderen hebben, gaan we meestal op vakantie ergens in Europa. En “toevallig” wordt het meestal Frankrijk. Nou, helemaal toevallig is het niet, dat komt grotendeels door mijn liefde voor de Franse wijn en Franse patisserie. Zelfs in de kleinste dorpjes vind je een patisserie winkel! Ik geef het toe, ze zijn niet allemaal even goed qua kwaliteit, maar ik heb al een vaste eerste dag-routine – de beste patissier in de buurt vinden. De rest van de vakantie ben ik daar een dagelijkse klant.

Onze kinderen weten het al, na de lunch hebben mama en papa tijd voor koffie, taartje en een boek. Het zijn heerlijke momenten, langzaam van mijn gebakje genieten, dat ook precies smaakt zoals het moet smaken. Vers gebakken, met goede ingrediënten, en de juiste ambachtelijke techniek. Geen massaproductie, maar gewoon zoals het hoort. Dat is voor mij de ultieme vakantie smaak. Ik word ’s ochtends al blij als ik naar de patissier kan gaan om onze kleine verwennerij te halen. En al met de eerste hap voel ik weer dat gelukkige, ontspannende gevoel van “even rust, even tijd voor mezelf, even is het leven helemaal perfect”.

 

Dit gevoel wilde ik ook altijd aan de bruidsparen van Gebakkerij geven. Een bruidstaart creëren, met een smaak zo lekker en uniek, die voor altijd als op jullie trouwdag gaat smaken, en elke keer opnieuw hetzelfde gevoel van liefde en geluk terugbrengt.

Met deze gedachten gingen we aan de slag met het creëren van ons smakenmenu. De basis moet natuurlijk helemaal perfect zijn. De cake luchtig, de vulling niet te zoet, alles vol van smaak. Natuurlijke, eerlijke ingrediënten. Ambacht. Dan begint pas de kunst van bijzondere smaken. Zorgvuldig kiezen we unieke maar toegankelijke ingrediënten, we testen het meerdere keren totdat het precies goed is. We willen dat elke smaak die we maken een crowd-pleaser is. Het moet tenslotte zo lekker zijn dat het naar meer smaakt – en zo uniek dat het voor altijd aan jullie dag verbonden is!

 

Voor ons complete smakenmenu kijk hier.
Ben je al klaar om een afspraak te maken, en de lekkerste smaken te proeven? Hopelijk tot ziens!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.