Inspiratie

De leukste quotes voor op de cupcake tafel

Hand Lettered Love by Bev_5

Het zijn de kleine details die jullie bruiloft persoonlijk en uniek maken. Bordjes met quotes zijn hier helemaal perfect voor. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze brengen ook een bepaalde boodschap over. Ze zijn ook echte sfeermakers! Kies voor een romantisch, inspirerend of juist een grappig citaat – kijk goed wat het best bij jullie (en jullie dag) past.

En vergeet niet dat elk citaat op verschillende manieren op het bord gezet kan worden! Denk hier aan een lettertype, kleur, soort en de kleur van het bord zelf. Zo krijgt het bord (en jullie cupcake tafel) een klassieke, chique, of juist rustieke uitstraling.

Hieronder vinden jullie de de leukste quotes voor op de cupcake tafel! Kennen jullie nog meer? Deel ze in het commentaar!

 

All you need is love… and a cupcake

Dat is het meest populaire citaat voor op cupcake tafels in Amerika. Willen jullie liever voor de Nederlandse versie gaan? Hier komt het: “Alles wat je nodig hebt is liefde… en een cupcake” Bron foto’s: van links, Hand Lettered Love by BevHand Lettered Love by Bev, That Wedding Shop, Society6

 

You are the icing on my cupcake

Deze is ook heel populair in Amerika (goed om te weten: daar zijn ze vooral gek op de crème op cupcakes, het is dus een heel liefdevol citaat!). De Nederlandse versie werkt hier helaas niet zo goed (het zou zijn: “Je bent de kers op mijn taart”).


Bron foto’s: van links, Penni Lauren PhotographyEveryday Cookies, That Wedding Shop

 

We go together like cupcakes & frosting

Vergelijkbaar met het vorige citaat, maar makkelijker om te vertalen naar Nederlands: “We horen bij elkaar als cupcakes en glazuur/topping/crème”Bron foto’s: van links, Sasafras Printables, Rustic Sugar Creek Co, Torreys Touches

 

Andere (unieke!!) citaten

Happiness is only a cupake away

I love you more than a cupcake

A balanced diet is having a cupcake in each hand

You’re only human. You live once and life is wonderful, so eat the damned red velvet cupcake.

Calories don’t count on the weekend

It’s cupcake o’clock

Keep calm and eat cupcakes

Cupcakes make you happy!

Everyone loves me. I’m a cupcake.

Have you had a cupcake today?

What can I say? I’ve never met a cupcake I didn’t want to get to know better

Mmm… cupcakes

The best things in life are sweet


Bron foto’s: Pinterest

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.