Inspiratie

Gepersonaliseerde taartschep en gebaksvorkjes voor jullie bruidstaart!

gebaksvorkje-met-tekst

Bij Gebakkerij hebben we natuurlijk een enorme passie voor bruidstaarten waar alles tot in de puntjes klopt. De kleuren passen bij de uitnodigingen en styling, de bloemen op de taart zijn een match met het boeket. Maar hoe geweldig is het als niet de taart zelf, maar ook de elementen om de taart heen het plaatje compleet maken? Zoals de taartschep en de vorkjes? Locaties hebben vaak zilveren vorkjes en een zilveren taart mes – maar wat als jullie kleuren schema goud is? Helemaal zonde als de locatie geen taartmes heeft en je daardoor gewoon met een keukenmes in je hand staat…

Wisten jullie dat DRKS prachtige taartschep en vorkjes in hun webshop heeft, die ook nog gepersonaliseerd kunnen? Ze hebben speciaal voor ons een gastblog daarover geschreven. Veel leesplezier!

*************************************

Aansnijden bruidstaartWauw jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Op het geweldige feest dat jullie op de planning hebben staan, mag de bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. We snappen heel goed dat je niet kan wachten om samen als man en vrouw jullie bruidstaart aan te snijden. Het samen aansnijden van de taart is een traditie onder de bruidsparen. De bruidegom legt zijn hand bovenop de hand van zijn bruid, die daarmee de taart aansnijdt. Hét teken van verbondenheid! Vervolgens geven de bruid en de bruidegom elkaar het eerste hapje van de taart. Een mooie weerspiegeling van de belofte om voor elkaar te zorgen. Daarnaast zijn dit natuurlijk ook twee perfecte momenten om vast gelegd te worden door de bruidsfotograaf!

Jullie zien er natuurlijk al op je allermooist uit en de bruidstaart is ook precies waar jullie van gedroomd hebben. Maar ook de items waarmee jullie de taart aansnijden en proeven zullen duidelijk vastgelegd worden tijdens deze fotomomentjes. Bij DRKS kun je een gepersonaliseerde taartschep en graveerbare gebaksvorkjes shoppen, zodat je deze momenten een persoonlijke touch kunt geven! In een goud- of zilverkleurige taartschep kun je achter de “Mr. & Mrs.” quote jullie (nieuwe!) gezamenlijke achternaam laten graveren. Nu jullie samen een achternaam delen, mag de hele wereld dit natuurlijk zien! Het zilveren
of gouden gebaksvorkje kun je vrij laten graveren. Ga bijvoorbeeld voor jullie namen, initialen of trouwdatum. Aansnijden bruidstaartHet aansnijden van de taart wordt extra speciaal met deze items die speciaal voor jullie bruiloft gepersonaliseerd zijn! Maar ook na de bruiloft kunnen jullie de items natuurlijk blijven gebruiken. De gepersonaliseerde taartschep en vorkjes zijn juist een super leuke en blijvende herinnering aan jullie prachtige dag!

TIP van DRKS: de graveerbare taartschep & het gebaksvorkje zijn ook super leuk om cadeau te geven aan een toekomstig bruidspaar! Je shopt ze online bij DRKS via https://www.drksonline.com/

Lots of Love,
DRKS

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.